Michel

Ik ben Michel van de Lisdonk en ben getrouwd met Corrie.

 

Wij zijn beide opgegroeid met honden, het was onze wens zodra dat wij getrouwd zouden zijn om onze eigen hond of honden te hebben. Wij hebben direct na ons trouwen onze wens uit laten komen door onze 1e eigen hond te nemen, een Bouvier genaamd Duck. Na enkele jaren hebben wij besloten om er een tweede hond bij te nemen. Onze tweede en derde hond zijn Mechelse herders, Rex en Reno, geworden. Met onze honden zijn wij actief geweest in de gehoorzaamheid, met de Mechelse herders ben ik later, met veel plezier, de politiehonden trainingen gaan volgen. 

Nicky

Na deze “grote” honden zijn wij op zoek gegaan naar een kleiner ras maar met een groot ego, nou die hebben wij gevonden in de Cairn Terriër. De Cairn Terriër is echt een grappenmaker en haalt de hele dag kattenkwaad uit. Wij zijn echt gevallen voor dit ras. Met onze eerste Cairn, Nicky is helaas overleden heeft wel een respectabele leeftijd van 14,5 jaar mogen halen, zijn wij begonnen in de Agility. Op het moment hebben we 3 van die deugnieten….. Wat zijn ze geweldig, maar je moet de Cairn Terriër wel wat te doen geven. Met de Cairn Terriër zijn wij na de puppycursus en enkele gehoorzaamheidscursussen uitgekomen in de behendigheid (Agility). 

Afgelopen jaar heb ik de cursus instructeur praktijkspeuren gevolgd en hebben de activiteiten binnen onze Hondenschool uitgebreid met de cursus Praktijkspeuren. Met twee van drie, de oudste 13,5 jaar die geniet van zijn pensioen, zijn wij nu druk bezig in het speuren en ook dat vinden zij geweldig het zijn echte werkhondjes. Gelukkig zijn wij gezegend dat al onze honden een prettig en sociaal karakter hadden en hebben,............wij zijn trots op onze rakkers.

Spicky

Chucky

Jayden